Mspace organiseert uitreiking Koninklijke Onderscheiding

by admin

Op 1 december 2020 heeft Tjapko Poppens, de Burgemeester van Amstelveen, een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Alphons Böggeman. De ceremonie vond plaats bij Mspace Coworking aan de Professor W.H. Keesomlaan 12 in Amstelveen.

Alphons was 30 jaar voorzitter van Mspace member, de Ondernemersvereniging Amstelveen. Helaas was er vanwege geen Corona geen ruimte voor een grote receptie dus heeft Mspace ervoor gezorgd dat de uitreiking kon plaatsvinden conform alle Corona-regels. Op deze manier hebben we een kleine bijdrage kunnen leveren aan een uitreiking die Alphons zeker verdiend heeft.

Zo werd erop toegezien dat alle bezoekers een mondkapje hadden, was het restaurant omgebouwd naar een 1,5m setting en waren er uiteraard voldoende hygiënemiddelen aanwezig. Ook in deze tijd is een kleinschalig event mogelijk bij Mspace.

Neem contact op met onze eventmanager voor jóuw event. We hebben bij Mspace meerdere vergaderzalen, een restaurant, een tuin en op de vierde vierdieping een lounge.

Last but not least: Alphons, van harte gefeliciteerd met deze verdiende onderscheiding!