Wat te doen in de omgeving van MSpace Amstelveen

Welkom bij MSpace, jouw ideale coworking ruimte in Amstelveen. Naast onze inspirerende werkplekken en dynamische community, biedt de omgeving van MSpace tal van mogelijkheden om je werkdag te verrijken en te genieten van je vrije tijd. Hier zijn enkele van de beste plekken en activiteiten die je in de buurt kunt ontdekken:

1. Stadsplein Amstelveen

Het Stadsplein Amstelveen is het bruisende hart van de stad en ligt op slechts een korte loopafstand van MSpace. Hier vind je een scala aan winkels, restaurants, en cafés. Het is de perfecte plek om een pauze te nemen, een kop koffie te drinken of te lunchen met collega’s. Regelmatig worden er evenementen en markten georganiseerd, wat altijd voor een levendige sfeer zorgt​.

2. Cobra Museum voor Moderne Kunst

Ben je op zoek naar een dosis cultuur? Bezoek dan het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Dit museum, dat gewijd is aan de avant-garde kunstbeweging Cobra, biedt een indrukwekkende collectie van schilderijen, beelden en andere kunstwerken. Het museum organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen van (inter)nationale avant-garde kunstenaars​.

3. Amsterdamse Bos

Voor een ontspannende wandeling of een actieve lunchpauze is het Amsterdamse Bos een uitstekende keuze. Dit uitgestrekte park biedt kilometers aan wandel- en fietspaden, een roeivijver, en diverse sportfaciliteiten. Het is ook een ideale plek voor een picknick of een rustige plek om te lezen en te ontspannen​.

4. Restaurants en Cafés in Amstelveen

In de omgeving van MSpace vind je een breed scala aan eetgelegenheden. Of je nu zin hebt in een snelle lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel, er is voor ieder wat wils. Enkele aanraders zijn:

Restaurant ANNA: Een stijlvolle plek voor een zakenlunch of een diner, met een menu dat zich richt op seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

Kokusai: Voor liefhebbers van sushi en Japanse gerechten biedt Kokusai een uitstekende culinaire ervaring.

Day Foodbar: Een moderne foodbar waar je kunt genieten van gezonde en smakelijke gerechten, ideaal voor een snelle maar voedzame lunch.

Grand Café The Pub: Voor een informele borrel of een hapje na werktijd is The Pub een gezellige ontmoetingsplek met een uitgebreid assortiment aan drankjes en snacks.

5. Winkelcentrum Stadshart Amstelveen

Het Stadshart Amstelveen is een van de grootste winkelcentra in de regio en biedt een breed scala aan winkels, van bekende modeketens tot unieke boetieks. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kantooroutfits, een cadeau voor een collega, of gewoon wilt rondkijken, het Stadshart heeft het allemaal. Daarnaast zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden om even te pauzeren tijdens het shoppen​.

6. Bibliotheek Amstelland

Voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige plek om te werken of te studeren, biedt de Bibliotheek Amstelland een uitstekende omgeving. Met een uitgebreide collectie boeken, tijdschriften en studiefaciliteiten is het een ideale plek voor onderzoek en inspiratie. Bovendien organiseert de bibliotheek regelmatig lezingen en workshops die interessant kunnen zijn voor professionals.

7. Wijngaard de Amsteltuin

Op zoek naar een unieke ervaring? Bezoek Wijngaard de Amsteltuin, een pittoreske wijngaard in Amstelveen. Deze serene locatie biedt rondleidingen en proeverijen, en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lokale wijnen. De wijngaard organiseert ook diverse evenementen en activiteiten​.

8. Wester-Amstel Landgoed

Voor een vleugje geschiedenis en natuur, bezoek het 17e-eeuwse landgoed Wester-Amstel. Dit landgoed biedt prachtige tuinen en historische gebouwen, evenals wandelroutes en picknickplekken. Het is een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de serene omgeving​.

De omgeving van MSpace Amstelveen heeft veel te bieden, zowel tijdens als buiten de werkuren. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, inspiratie, cultuur of netwerkmogelijkheden, je vindt het allemaal binnen handbereik. Maak van je werkdag een inspirerende ervaring door te profiteren van alles wat Amstelveen te bieden heeft. Lijkt het je leuk om een rondleiding te krijgen door ons prachtige gebouw? Plan dan via deze (link naar die calendly) knop een afspraak in.